Strictly Analog 3# in Svetlobna Gverila v Tobačni & C²

Published on May 29th, 2015

Cirkulacija² vabi na delček festivala Strictly Analog 3# in Svetlobna gverila, ki bo v soboto 30. maja od 21.00 ure dalje. Tretja edicija festivala Strictly Analog: “Strictly v temi” poteka v sodelovanju s festivalom Svetlobna Gverila.

Sobotno dogajanje ostaja v srcu Tobačne četrti, kjer se poslužuje zidov in sten pred in v prostorih Cirkulacije². Z javno intervencijo se bo predstavil del domače DIY iniciative OFFTIR v edinstevni produkciji Kup, umetniški kolektiv Cirkulacija 2 s socialno interakcijo, Claudia Reh, ki svojo umetnost koncipira s pomočjo projektorjev in grafoskopov, Michael Bosanko s svetlobnimi grafiti, multimedijski umetnici Dewi de Vree in Neja Tomšič s čutnim izkustvenim performansom Ground, DIY zvočna eksperimentatorja Saša Spačal in Simon Bergoč z najnovejšimi domislicami iz zvočnih raziskovanj ter Peter Edwards, ki pod imenom Casparelectronics izdeluje DIY analogna glasbila ter s svojimi intenzivnimi avdiovizualnimi nastopi polni plesišča vse do New Yorka. Vmes in prej dejstvuje Cirkulacija 2, ki se pridružuje konceptu “strictly analog”.

Program:

 

SOBOTA, 30. MAJ // Tobačna četrt: v in pred Cirkulacijo 2

21.00 // Michael Bosanko (svetlobni grafiti), Claudia Reh (projekcije) & Saša Spačal in Simon Bergoč (zvok), Cirkulacija 2 (socialne intervencije)
21.30 // Lenka Đorojević, Lina Rica, Maja Burja, Staš Vrenko in Saša Spačal: Kup (avdiovizualni performans)
23.00 // Dewi de Vree in Neja Tomšič: Ground (avdiovizualni performans)
23.30 // Casperelectronics (avdiovizualni performans)
24.00 // Afterparty v klubu ZOO

http://wiki.ljudmila.org/Strictly_Analog_2015
http://www.svetlobnagverila.net

C2 odpira vrata